En låt kanske½

Har glömt totalt att skriva om denna låt :P Detta är en video på min flickvän som sjunger hennes låt "The road of Ireland". En låt som jag skrivit :) Jag har alltid skrivit små snuttar med texter hit o dit, sen sa Patricia att jag borde skriva en låt vilket jag gjorde och jag är sjukt nöjd med resultatet! :D
http://www.youtube.com/watch?v=V3vRuaE8dIk

Ska ut o fotografera snart, kanske ska fotografera min modell Xenea snart också :) btw snart åker jag till Sthlm!
/// Martin Rösund

Nattfotografering!

Drog ut en stund för att fotografera :) Fick en bild jag blev nöjd med men tog ju bara 10 st så det är väl ganska bra :P
Har varit inne på detta spåret väldigt länge och nu tänkte jag att jag skulle prova ute på landsbygden och annorlunda motiv :) Resultatet blev att jag hittade en tågbro och ställde upp kameran och knäppte några bilder, precis innan jag ska gå tänkte jag "Äsch jag tar ett till innan jag går och kollar kameran". Så jag trycker på min självutlösare och ställer mig med ryggen mot kameran, precis när kameran inleder bilden ( 30" ) så paserar ett tåg på bron och jag blev helt stum av lycka :D Till skillnad från de andra bilderna ( Som blev sjuukt kalla o tråkiga ) så blev denna speciell och fick lite känsla i sig ! :D

Juste tänkte att jag skulle berätta vad jag tycker om mitt nya objektiv som jag köpt! :) Det är som ni ser ett vivitar 35mm wide angle ! Riktigt roligt att fotografera med och det jag gillar är att om man står för nära/för långt bort från objektet så kan man inte zooma utan man måste röra på benen för att hitta perfekt! Rekomenderar nu alla att köpa ett fast objektiv då skärpan är sååå mycket bättre än de som dom flesta använder ( standardobjektiv t ex ). En annan sak som är väldigt kul med objektivet är att bländaren är manuell och man ändrar bländartal på själva objektivet, vilket gör att det är ännu en liten utmaning att fotografera med detta objektiv!
Palla skriva så mycket som jag gör, FML..
Ny dag imorgon med nya underbara ögonblick att fånga!
/// Martin Rösund

Bilder från den senaste tiden!

Här är lite bilder från den senaste tiden! Klandra mig inte om dom är dåliga etcetc, jag har inte fotograferat på 6 månader... och nu tar jag tag i detta igen! :)
Jag tycker det är jävligt kul att fotografera i Raw+High, anledningen till detta är att jag måste gå in och justera varenda rawfil för att få det bästa resultatet! Anledningen till High (Jpeg) är för att jag ska kunna se vilka bilderna är och se hur kameran "Tänker" kring vitbalans, färger mm.
Mitt största problem dessa 6 månader har varit motivation, utan motivation=inga bilder eller inga som är bra iaf. Jag har märkt av hur viktigt det är med både motivation som resultat. För utan resultat får du ju ingen motivation till att bli bättre! Jag brukar alltid negga ner mina egna bilder men aldrig andras, anledningen till detta är för att jag är kritisk mot mina egna bilder ( vilket jag tycker alla borde vara ) för att jag vet att jag kan bättre. Ingen kan vara perfekt, därför strävar jag efter perfektion! Ska du kommentera någons bild som du tycker är fin eller liknande, men det är något som är lite störande t ex underexponerad eller annat. Lyft då inte fram det negativa utan lyft fram det positiva med en liten hint om vad fotografen i fråga kunde ha gjort bättre eller annorlunda.
RANDOM!!!
Juste har precis köpt ett nytt objektiv! :D (HAPPYFACE) Eller nytt o nytt, ett gamalt vivitar 35mm med manuel bländare! Skitroligt att leka med och det krävs lite skills för att använda det! ;)
Tips på fotoideér? Dela gärna med dig! Följ blogen nu!
/// Martin Rösund

Im BACK!

Juste! Jag är tillbaka :) Nu ska jag visa världen vilken fotograf jag är! :D
Återkommer med bilder senare idag!!
/// Martin Rösund

RSS 2.0